Amazon Quiz Answer of today's contest 20/03/2020

Amazon Quiz Contest Answers today 21st  March 2020 

            Win Samsung Galaxy watch

Image source by: Pixbay.com
                                

Hi friends,
   It’s time to play Amazon quiz now, there is an opportunity for you to win ----------------
This Amazon quiz can be a play on a daily basis from 8:00 A.M to 12:00 P.M Daily there will be different-different prizes on each day, You will get correct answers on my web site Biunique Infoshare as soon as the quiz goes on live from this website. So why are you waiting to grab the opportunity and try to win the prize? The quiz is only to be played on Amazon App using your mobile.
The following are the steps to be followed for playing the quiz.

Particulars of Quiz:
Quiz Date: 21st March 2020
Quiz Start Time : 08:00 A.M (IST)
Quiz End Time: 12:00 P.M.(IST)
Quiz Price: Samsung galaxy watch                            
Winner Declaration date: 30th April 2020

How to Play Amazon Quiz?
1, This Is Amazon App Only Contest – So You need to download the Amazon App First from Google Play Store

2. You have to Just Open the Amazon App on your mobile and Login into Your Account
3. Look Down Below On Home screen and you will see "Amazon Quiz Time Daily Quiz" Banner like This:




4. Snap-On the Banner and Quiz Will Start after Clicking "Start" Button
5. Presently There Will Be 5 Questions every day right now Quiz Time, You need to Give Right Answers to All These Questions
6. In the wake of Giving Right Answers, You Will Be Selected for Lucky Draw of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Only one Winner Will Selected Daily, so you can try your luck and participate in Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based on Luck You May Win the Prize.
So Let us Grab this opportunity!!!!

Question and Answers for the day 21/03/2020.

1. The Indian Government recently launched a mobile application 'Humsafar' to facilitate doorstep delivery of what?

Answer: Fuel

2. To announce the early release of which movie on 13th March, did the makers tweet 'Father days comes early'?

Answer: Angrezi Medium

3. On March 29th, 2017 which holder of an important post born on March 16th, was made an honor General of the Nepal Army?

Answer: General Bipin Ravat

4. Which town has recently been named as the new summer capital of Uttarakhand?

Answer: Gairsain

5. Which acclaimed actor plays the lead role in the movie 'Kaamyaab' about an actor Sudheer who comes out of retirement?

Answer: Sanjay Mishra



Amazon Quiz Terms & Conditions:

1.       This contest will commence on a daily basis by Amazon seller services private limited  from 8:00 A.M. (IST) to  12:00 P.M. (IST) called as Contest period
2.       This contest is only for Indian resident and age should be above 18 years on the day of the contest
3.       You should have valid identity proof like PAN card/Driving Licence/Voter Id/Indian Passport
4.       In order to eligible for the contest, during the contest period, you must sign in to or sign up from an account on the Amazon.in App (Amazon.in Mobile app).
5.       Amazon affiliate and Amazon employee family members are not eligible for this contest.
6.       Once you have signed in to amazon.in app, you can participate by navigating to the page where 5 questions will be posted during the entire contest period.
7.       Thereafter, if you answer all questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst all who have given correct answers.
8.       Only one participant will be selected by conducting a random draw method from all participants and declared the winner.
9.       The prize will be “As Is” and there will be no warranty of any kind.
10.   The draw will be conducted on 30th April 2020.
11.   The Prize will be delivered before 31st May 2020.
12.   The winner will be intimated after conduction the draw result through e-mail/SMS.
13.   The luck winner will get the prize as mentioned on that day.
14.   Winner’s name will be displayed on the Amazon Website.
Note: If you have any disbelief, do not hesitate to visit the Amazon Site at any time.

Question and Answers for the day 20/03/2020.

1. Muhyiddin Yassin is the new prime minister of which country 
Answer: Malaysia

2. Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?
Answer: Federation Cup

3. Which country became the first in the world to make public transport free?
Answer: Luxembourg

4. For its 2020 mission to the planet, did NASA name the rover 'Perseverance'?
Answer: Mars

5.hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?
Answer: DY Patil


                                                                          

Post a Comment

0 Comments